Versie 1.0
Deze pagina werd het laatst bijgewerkt op 16/03/2021.

PRIVACY POLICY

Johanna Hermans, hieronder vernoemd als Hosanna, gevestigd te Van Den Hautelei 205 – 2100 Antwerpen, België, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals toegelicht in deze privacy policy.

Contactinformatie


Van Den Hautelei 205
2100 Antwerpen
+3272768624

johanna@hosanna.be

PERSOONSGEGEVENS VERWERKT DOOR HOSANNA


Hosanna verwerkt uw persoonlijke informatie omdat u gebruik maakt van onze diensten en / of omdat u deze zelf aan ons bezorgt. Hieronder kan u een overzicht van de type gegevens terugvinden die door ons worden verwerkt:

  • Naam en voornaam

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • IP adres

  • Locatie data, gelimiteerd tot uw regio (zoals land) voor analytische doeleinden

  • Data betreffende uw surfgedrag op deze website

  • Internet browser en toestel type


SPECIALE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS


Onze website en / of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van hun ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is.

We raden ouders daarom aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om te voorkomen dat gegevens over kinderen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming.

VERWERKINGSDOELEN VAN PERSOONSGEGEVENS

 

Hosanna verwerkt uw gegevens met het oog op de volgende doeleinden:

  • Om u te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om onze diensten te kunnen uitvoeren

  • Hosanna analyseert uw gedrag op de website om de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten aan uw voorkeuren aan te passen.

  • Hosanna volgt uw surfgedrag op verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoeften.


AUTOMATISCHE BESLUITVORMING


Hosanna neemt geen beslissingen op basis van geautomatiseerde besluitvorming over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor mensen. Dit gaat over beslissingen die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat er mensen bij betrokken zijn.

BEWAARTERMIJN VAN PERSOONSGEGEVENS

 

Hosanna bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. We gebruiken de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonlijke gegevens:

  • Gegevens verstrekt via contactformulieren: deze gegevens worden voor een onbeperkte duur bewaard, omdat deze noodzakelijk zijn voor interne verantwoording van onze diensten en het mogelijk maken om onze diensten uit te voeren.

  • Gegevens verstrekt via cookies / voor analytische doeleinden: dergelijke gegevens worden op anonieme wijze verzameld en opgeslagen volgens de levensduur van de cookie. Analytische gegevens (zoals: Google Analytics) worden voor onbepaalde tijd bewaard, omdat ze worden gebruikt in statistische vergelijkingen / rapporten over verschillende periodes.


DELEN VAN GEGEVENS MET DERDEN


Hosanna deelt uw persoonlijke gegevens alleen met Google Analytics en Statcounter. We sluiten een verwerkersovereenkomst met deze bedrijven om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

RECHTEN M.B.T. UW GEGEVENS

 

  • U hebt het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

  • Bovendien hebt u het recht om uw toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens door Hosanna.

  • U hebt recht op gegevensportabiliteit. Dit betekent dat u ons een verzoek kunt indienen om de persoonlijke gegevens die we over u bewaren in een computerbestand naar u of een andere door u genoemde organisatie te sturen.

  • U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van uw persoonlijke gegevens of een verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens sturen naar johanna@hosanna.be. * Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak uw pasfoto, MRZ (machine leesbare zone, de strook met nummers onderaan het paspoort) en paspoortnummer zwart in deze kopie. Dit om uw privacy te beschermen. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek en kunnen u doorverwijzen naar onze websitebouwer.

  • Hosanna wil er ook op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een ​​klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit voor gegevensbescherming. Dit is mogelijk via de volgende link: www.gegevensbeschermingsautoriteit.be


HOE BEVEILIGEN WE UW GEGEVENS?


Hosanna neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen te voorkomen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via johanna@hosanna.be.

COOKIE POLICY VOOR HOSANNA


WAT ZIJN COOKIES?


Zoals gebruikelijk is bij bijna alle professionele websites, maakt deze site gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden die naar uw computer worden gedownload om uw online surfervaring te verbeteren. Deze pagina beschrijft welke informatie ze verzamelen, hoe we deze gebruiken en waarom we deze cookies soms moeten opslaan. We zullen ook delen hoe u kunt voorkomen dat deze cookies worden opgeslagen. Dit kan echter bepaalde elementen van de sitefunctionaliteit downgraden of ‘breken’.

Zie het Wikipedia-artikel over voor meer algemene informatie over cookies HTTP Cookies.

HOE WORDEN COOKIES GEBRUIKT?


We gebruiken cookies om verschillende redenen die hieronder worden beschreven. Helaas zijn er in de meeste gevallen geen industrie standaard opties voor het uitschakelen van cookies zonder de functionaliteit en functies die ze aan deze website toevoegen volledig uit te schakelen. Het wordt aanbevolen om alle cookies achter te laten als u niet zeker weet of u ze nodig hebt of niet, voor het geval ze worden gebruikt om een ​​dienst te leveren die u gebruikt.

COOKIES UITSCHAKELEN


U kunt het instellen van cookies voorkomen door de instellingen van uw browser aan te passen (raadpleeg de Help-functie van uw browser voor meer informatie hierover). Houd er rekening mee dat het uitschakelen van cookies invloed heeft op de functionaliteit van deze en vele andere websites die u bezoekt. Als u cookies uitschakelt, worden meestal bepaalde functies en functies van deze site uitgeschakeld. Daarom wordt aanbevolen om cookies niet uit te schakelen.

DE COOKIES DIE WE GEBRUIKEN


Cookies in formulieren: wanneer u gegevens indient via een formulier, zoals die op contactpagina’s, kunnen cookies worden ingesteld om uw gebruikersgegevens te onthouden voor toekomstige correspondentie.


THIRD PARTY COOKIES


In sommige speciale gevallen gebruiken we ook cookies van vertrouwde derde partijen. In het volgende gedeelte wordt beschreven welke cookies van derden u via deze site kunt tegenkomen.

 

  • Deze site maakt gebruik van Google Analytics, een van de meest voorkomende en vertrouwde analyseoplossingen op het web die ons helpt te begrijpen hoe u de site gebruikt en hoe we uw ervaring kunnen verbeteren. Deze cookies kunnen dingen bijhouden, zoals de tijd die op de site is doorgebracht en de pagina’s die u bezoekt.

  • Analyses van derden worden gebruikt om het gebruik van deze site te volgen en te meten, zodat we aantrekkelijke inhoud kunnen blijven produceren. Deze cookies kunnen dingen bijhouden, zoals de tijd die op de site is doorgebracht en de pagina’s die u bezoekt.

MEER INFORMATIE


Hopelijk heeft dit cookiebeleid dingen voor u opgehelderd. Zoals eerder vermeld: het is meestal veiliger om cookies ingeschakeld te laten voor het geval het wel interageert met een van de functies die u op onze site gebruikt.

WIJZIGINGEN


Als de inhoud van deze privacy policy verandert, wordt de toegevoegde informatie hier gepubliceerd.